GOUDEN COLLIERS, HANGERS, MET EDELSTENEN

Gouden kettingen en hangers staan nog steeds op nummer één als geschenk voor speciale gebeurtenissen.
Bij een ontmoeting valt dat wat iemand om de hals draagt vaak als eerste op. Een mooie omlijsting, als het ware, van iemands schoonheid.
Ik maak ze graag voor je, geheel in jouw smaak en stijl. Kom je langs in mijn atelier voor een inventarisatie? Maak wel even een afspraak.

ZILVEREN COLLIERS, HANGERS, MET EDELSTENEN

Edelstenen brengen kleur en karakter in mijn handgemaakte sieraden. Ik houd er van om hier mee te “spelen” en een ontwerp daarop af te stemmen, bijvoorbeeld met een speciaal ontworpen sluiting in goud of zilver. In de sfeer van het collier. Elke edelsteen heeft ook zijn eigen kenmerken als bijvoorbeeld hardheid. Daarom is niet elke steen geschikt om  in een ring te dragen. Ik adviseer je daar over.

RINGEN MET EDELSTEEN

Het fijne aan ringen is dat je er als drager zelf ook lekker naar kunt kijken en van genieten. Belangrijk bij edelstenen in ringen is dat ze wel goed beschermd zijn in de zetting. Ik adviseer je daar graag over.

PAREL SIERADEN

Met parels kom je altijd goed voor de dag. Ze zijn stijlvol maar nooit “too much”. Parels zijn er in vele vormen en prachtige kleuren, en daarom heel geschikt voor mijn handgemaakte sieraden!
Bij aankoop van een sieraad met parels adviseer ik je ook over hoe je het beste omgaat met je parels, zodat je er zo lang mogelijk van kunt genieten.

OORBELLEN MET EDELSTEEN

Oorhangers bewegen zo fijn mee met je lichaam en omlijsten je gezicht. Een echte “feel good” factor! Je kunt er ook zo veel kanten mee op. Lange “shoulder dusters” voor een chique avondje uit, wat ingetogener als knop op het oor, of varieer met combi-oorbellen, die uit elkaar te halen zijn en je dus alletwee hebt voor de prijs van één! Bij lange (en zwaardere) oorbellen lever ik siliconen “kussen” poussettes, zodat ze altijd mooi vallen, een prachtuitvinding!

SNEEUWKLOK SIERADEN

Veel dames dragen graag hun lievelingsbloemetje bij zich, in goud of zilver. Een sneeuwklokje, roosje, margrietje, van alles is mogelijk. Ik maak al jaren sneeuwklokjes, zij staat van oudsher voor hoop en troost om haar intens witte kleur en bloei in een tijd dat de natuur nog doods lijkt.

ZILVEREN VIOOLTJE SIERADEN

Het bloemetje dat al eeuwenlang staat voor liefde en trouw, daarom vaak door geliefden aan elkaar gegeven.

SIERADEN MET EMAILLE

Emaille op sieraden kan met verschillende technieken worden aangebracht. Ik werk graag met de cloisonné techniek. Hierbij wordt emaille aangebracht tussen zilveren of gouden draad. Daarna wordt het geheel glad afgeslepen en gepolijst tot een kleurig, glanzend geheel en gevat in een zetting. De bloem hangers op de foto’s zijn gemaakt in deze techniek. Ook maak ik graag clubspeldjes als die met de margrietjes op de foto.